Febelfins brochure ‘Digitale inclusie’ helpt je op weg

Blijf up to date met de laatste maatregelen vanuit de financiële sector

2 min leestijd

Een groot deel van ons leven speelt zich af online of gebeurt digitaal. Daartoe behoren ook betalen en je bankzaken regelen: van online shoppen tot je saldo checken en overschrijvingen doen via pc of smartphone, maar ook betalen met je kaart in een winkel…Het gaat vlot en snel. Steeds meer mensen vinden hun weg in die digitale wereld. Maar dat is niet voor iedereen zo.

 

Daarom maakte Febelfin een brochure met hierin een oplijsting van al het materiaal dat wij ter beschikking stellen omtrent digitale inclusie en online veiligheid. Het is een handig en gestructureerd overzicht, voor zowel begeleiders als consumenten, van alles wat je moet weten om vlot en veilig digitaal te betalen en online geldzaken te regelen.

Meer digitale vaardigheden voor iedereen helpt onze samenleving vooruit. Febelfin wil hier graag toe bijdragen door hulp en begeleiding te bieden. Want we geloven sterk in een brede en structurele aanpak om iedereen mee te krijgen in onze digitale samenleving.

Met dit materiaal kan je aan de slag om anderen wegwijs te maken in de digitale wereld of om je eigen kennis en vaardigheden te verbeteren.