Contacteer Febelfin

 

Heb je een vraag, wij helpen je graag verder.

 

Koning Albert II-laan 19, 1210 Brussel

 

02/507.68.11

Routebeschrijving

 

Met het openbaar vervoer, de wagen of de fiets? Febelfin is op verschillende manieren bereikbaar.

 

Pers

 

Heb je een vraag voor onze persdienst? Mail dan naar press@febelfin.be of bel het nummer 02/507.68.31. We helpen jou zo snel mogelijk verder.

 

Febelfin Academy

Heb je een vraag over een opleiding? Neem een kijkje op de website van Febelfin Academy, het opleidingsinstituut van de financiële sector. Niet gevonden wat je zoekt? Stuur een mailtje via info@febelfin-academy.be of geef een belletje op 02/507.69.61. 

Meer weten over de verwerking van jouw persoonsgegevens? Toon minder info

Naar aanleiding van uw vraag, verzoek of contact worden uw persoonsgegevens door Febelfin verwerkt teneinde u te (kunnen) contacteren om op uw vraag te antwoorden of aan uw verzoek gevolg te geven, op basis van het gerechtvaardigde belang dat Febelfin heeft om op vragen en verzoeken te antwoorden. Uw gegevens worden door Febelfin beperkt bewaard, zolang dat nodig is om uw vraag of verzoek te behandelen en uiterlijk tot 3 maanden nadat uw vraag of verzoek is beantwoord.

U heeft het recht na te vragen of Febelfin uw gegevens verwerkt, ze in te zien en mogelijks te laten verbeteren of wissen. Daartoe volstaat het een aanvraag te richten tot privacy@febelfin.be. Op dit adres kan u ook altijd terecht voor vragen of klachten over de verwerking van uw gegevens.

Bent u het niet eens met de manier waarop Febelfin uw gegevens verwerkt, kan u steeds contact opnemen met de Gegevensbeschermingsautoriteit (Drukpersstraat 35 te 1000 Brussel - mailadres contact@apd-gba.be en telefoon +32 (0)2 274 48 00 en +32 (0)2 274 48 35) of een vordering instellen bij de bevoegde rechtbanken.