Renoveren in Brussel? Check zeker RENOLUTION Alliantie voor premies en financiële steun

2 min leestijd

Woon je in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en ga je renoveren? Dan kan de RENOLUTION Alliantie je daarbij zeker helpen. In Vlaanderen bestaat sinds 2021 het Vlaams renovatiekrediet,  en nu zet ook het Brussels Hoofdstedelijk Gewest alles op alles om energiebesparende renovaties te stimuleren. Zo traden op 1 januari 2022 de RENOLUTION premies in werking.

 

Het doel is de renovatie van de Brusselse gebouwen verder te stimuleren en iedereen te informeren over geldende premies en voordelige financiering. Met name gezinnen met lage inkomens zouden de kosten van hun werkzaamheden gemiddeld tot 50% vergoed moeten krijgen. 

Op de website van Alliantie RENOLUTION vind je alle informatie omtrent renoveren in Brussel. Hier staat mooi verzameld voor welke van de 45 beschikbare RENOLUTION premies en financiële steun je in aanmerking komt als je zowel renovatie- als energiebesparingswerkzaamheden plant. Wanneer je een renovatie uitvoert, kan je één enkele aanvraag indienen voor alle RENOLUTION premies waarop je recht hebt. Renoveren, dat is goed voor je comfort, je budget, én voor het klimaat. Win-win dus. 

Samen renoveren voor een duurzamere stad: sluit je aan bij de RENOLUTION! Febelfin ondersteunt dit initiatief.