Febelfin Academy

Blijf up to date met de laatste maatregelen vanuit de financiële sector

 

De financiële sector investeert in zijn werknemers. Werk je bij een bank of een andere financiële instelling en wil je een financiële opleiding volgen om je professionele mogelijkheden te verruimen of je expertise naar een hoger niveau brengen? Laat je inspireren door het opleidingsaanbod van Febelfin Academy, jouw erkende partner voor financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling.

Up-to date blijven met Febelfin Academy

 

Van grondige inzichten in kredieten, bank, verzekeringen en compliance tot actuele topics als sustainability, risk management en digitale transformatie. Dankzij Febelfin Academy blijf je steeds een stap voor op de financiële actualiteit! Je komt terecht op een opleidingsplek voor financiële professionals die gepassioneerd en bekwaam met hun job omgaan.

Ook interactieve workshops over influencing, storytelling en veerkracht staan op het programma. Want jouw mentaal welzijn is van het grootste belang. Febelfin Academy reikt jou de juiste tools aan om beter om te gaan met stress, moeilijke klantengesprekken en andere valkuilen in de sector.

Bovendien kun je als Febelfin lid voordelig gebruik maken van het opleidingsaanbod van Febelfin Academy. Je krijgt gemiddeld 15% korting. Zo kun je je kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen en bijblijven in je vakgebied of daarbuiten

 

Vind het erkend examen dat je zoekt

 

Febelfin Academy is erkend door de FSMA als examenverstrekker. Via een brede waaier aan examens krijg je de kans om de vereiste beroepskennis te bekomen. Je kan dus bij Febelfin Academy terecht als een examen bankbemiddeling, kredietbemiddeling of verzekeringsdistributie wil afleggen.

Bij het succesvol afronden van je examen ontvang je een erkend certificaat.